Merchandising i regals per a empreses i esdeveniments

REGALS PROMOCIONALS

REGALS PER A FIRES, CONGRESOS, CASAMENTS...

Regals promocionals per a tot tipus d'esdeveniments, llançaments, celebracions, etc.

Som experts en marxandatge i regals promocionals. Oferim diferents productes, noves idees de regal, materials de major qualitat i possibilitat de personalització fins i tot per tirades molt curtes, a preus immillorables.

 1. Regals promocionals per a fires o congressos. Bosses i maletins, agendes, quaderns, bolígrafs, clauers, targetes, USB, carregadors, auriculars, altaveus, cordons, kits de viatge, mascaretes, taps per les orelles, etc.
 2. Regals d'empresa per a empreses, aniversaris, esdeveniments, etc. Bosses de tela personalitzades, coixinets de ratolí, post-it, motxilles, bolígrafs, tovalloles, ampolles, termos, regals, calculadores, etc.
 3. Merchandising per al llançament de productes. Bosses de tela, samarretes, gorres, figuretes... Dissenyem tot tipus de productes a mida. Impressió personalitzada en tot tipus de materials i superfícies.
 4. Regals i recordatoris per a casaments, batejos i comunions. Targetes, menús, ventalls, figuretes, cigars, bosses de caramels, obridors, encenedors, sotagots, marcs, espelmes, kits de maquillatge, etc.

REGALS PROMOCIONALS ECOLÒGICS

Només materials 100% ecològics: suro natural, cartró reciclat, bambú, etc.

Diferencia't i ajuda a la conservació del medi ambient. Regals promocionals fets amb materials ecològics i/o reciclats. Acabats d'alta qualitat. Preus molt competitius.

 1. Escriptori/oficina: bolígraf de cartró reciclat, llibreta de cartró natural, motxilla de plàstic reciclat, clauer de suro natural, carregador, rellotge digital de bambú, altaveu de suro i ciment, etc.
 2. Cuina/alimentació: bossa de la compra, sotagots de bambú, gots i gots de bambú, davantal de cotó orgànic, etc.
 3. Cura personal i bellesa: bossa de bany de suro natural, raspall de dents de bambú, etc.

IMPRESSIÓ DIGITAL I PERSONALITZACIÓ

Tampografia, làser, serigrafia, impressió digital, transferència, brodat, sublimació...

Disposem de tecnologia d'impressió digital per imprimir i personalitzar tot tipus de regals promocionals, fins i tot en superfícies difícils. Podem imprimir tiratges molt curts i fins i tot personalitzar cada regal amb el nom de la persona, un detall que queda molt bé per a agendes, bolígrafs, tasses, carteres, etc.

 1. Tampografia: s'utilitza per a la impressió en sèrie de petits regals promocionals com ara bolígrafs. És una impressió molt econòmica i la definició dels detalls és molt gran, tot aconseguint que els logotips molt petits quedin estampats d'una manera espectacular. No és apte per a clauers ni bolígrafs metàl·lics, ni per personalitzar objectes individualment.
 2. Marcatge làser: s'utilitza per imprimir productes industrials en acer, alumini, plàstic, vidre, ceràmica... Podem imprimir i personalitzar trofeus, medalles, tasses, bolígrafs, clauers, plaques...
 3. Serigrafia tradicional: la millor opció per imprimir grans tirades a molt baix cost. Permet imprimir en pràcticament qualsevol superfície: tela, paper, ceràmica, metall... Màxima qualitat d'impressió: reproducció d'obres d'art, rètols, roba, marquesines publicitàries, adhesius, decoracions d'ampolles, etc. Acabats especials que no es poden aconseguir amb cap altra tècnica: estampació sobre fons foscos, trames i degradats, metàl·lics (paper d'alumini), envellits, reflectants, relleus (alta densitat, estampació de puff...), estampació ante, flocat, purpurina, purpurina, lluentons...
 4. Serigrafia digital: ideal per imprimir molt poques unitats, amb gran qualitat, ràpida i a un preu excel·lent. Pot imprimir CMYK, té tinta blanca per realçar els colors i vernissos per millorar l'acabat final. Podem serigrafiar tirades curtes d'agendes, tasses, bolígrafs, llapis, pendrives, o qualsevol altre objecte promocional: a partir d'una sola unitat, a preus molt raonables i ràpidament. Permet personalitzar cada objecte amb una impressió diferent.
 5. Impressió tèxtil: tot tipus de tècniques de marcatge per tèxtil, segons el tipus de teixit i els colors que volem imprimir. Transfer tèxtil, vàlid per a qualsevol peça o tèxtil, ja sigui cotó, fibres artificials o mescles (acabat siliconat al tacte). Brodat en relleu de fils de diferents colors (més car). Serigrafia tèxtil, una opció ràpida i econòmica per imprimir grans quantitats a baix cost (sempre que el disseny no inclogui degradats). Sublimació tèxtil, transferència artesanal de dissenys impresos amb plotter i planxats a la peça, quan s'exposa a la calor la imatge es transfereix a la peça. Impressió tèxtil digital (serigrafia digital): impressió directa a tot color sobre peces de cotó i polièster, ideal per tirades curtes i personalització, sense límits de color ni degradats, no deixa la sensació de plàstic, molt bona qualitat de color i gran durabilitat.

EXPERTS EN IMPRESSIÓ DE REGALS

T'ajudem a aconseguir els millors resultats d'impressió al menor cost.

A Barcino som experts en la impressió de regals promocionals.

Més de 75 anys com a impremta i més de 20 anys fent impressió digital personalitzada.

Disposem de catàlegs amb centenars de productes promocionals, de la millor qualitat, al preu més baix. Tenim les últimes novetats i les idees més noves. Tenim regals ecològics. Si no trobes el que estàs buscant, fes-nos-ho saber i t'ho trobarem.

Com a experts en impressió t'ajudarem a que els teus regals i articles promocionals siguin perfectes, sense gastar ni un cèntim més del necessari.

Vine a consultar-nos, estem al cor de Bcn (zona de l'Eixample). Tenim oficines i impressió digital a Barcelona, i impressió offset fora de la ciutat, per garantir sempre la impressió de regals promocionals a preus immillorables.

Lliurament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït a tot Espanya (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2023 textos i traduccions