Merchandising i regals per a empreses i esdeveniments

REGALS PROMOCIONALS

REGALS PER A FIRES, CONGRESOS, CASAMENTS...

Regals promocionals per a tot tipus d'esdeveniments, llançaments, celebracions, etc.

Som experts en marxandatge i regals promocionals. Oferim diferents productes, noves idees de regal, materials de major qualitat i possibilitat de personalització fins i tot per tirades molt curtes, a preus immillorables.

 1. Regals promocionals per a fires o congressos. Bosses i maletins, agendes, quaderns, bolígrafs, clauers, targetes, USB, carregadors, auriculars, altaveus, cordons, kits de viatge, mascaretes, taps per les orelles, etc.
 2. Regals d'empresa per a empreses, aniversaris, esdeveniments, etc. Bosses de tela personalitzades, coixinets de ratolí, post-it, motxilles, bolígrafs, tovalloles, ampolles, termos, regals, calculadores, etc.
 3. Merchandising per al llançament de productes. Bosses de tela, samarretes, gorres, figuretes... Dissenyem tot tipus de productes a mida. Impressió personalitzada en tot tipus de materials i superfícies.
 4. Regals i recordatoris per a casaments, batejos i comunions. Targetes, menús, ventalls, figuretes, cigars, bosses de caramels, obridors, encenedors, sotagots, marcs, espelmes, kits de maquillatge, etc.

REGALS PROMOCIONALS ECOLÒGICS

Només materials 100% ecològics: suro natural, cartró reciclat, bambú, etc.

Diferencia't i ajuda a la conservació del medi ambient. Regals promocionals fets amb materials ecològics i/o reciclats. Acabats d'alta qualitat. Preus molt competitius.

 1. Escriptori/oficina: bolígraf de cartró reciclat, llibreta de cartró natural, motxilla de plàstic reciclat, clauer de suro natural, carregador, rellotge digital de bambú, altaveu de suro i ciment, etc.
 2. Cuina/alimentació: bossa de la compra, sotagots de bambú, gots i gots de bambú, davantal de cotó orgànic, etc.
 3. Cura personal i bellesa: bossa de bany de suro natural, raspall de dents de bambú, etc.

IMPRESSIÓ DIGITAL I PERSONALITZACIÓ

Tampografia, làser, serigrafia, impressió digital, transferència, brodat, sublimació...

Disposem de tecnologia d'impressió digital per imprimir i personalitzar tot tipus de regals promocionals, fins i tot en superfícies difícils. Podem imprimir tiratges molt curts i fins i tot personalitzar cada regal amb el nom de la persona, un detall que queda molt bé per a agendes, bolígrafs, tasses, carteres, etc.

 1. Tampografia: s'utilitza per a la impressió en sèrie de petits regals promocionals com ara bolígrafs. És una impressió molt econòmica i la definició dels detalls és molt gran, tot aconseguint que els logotips molt petits quedin estampats d'una manera espectacular. No és apte per a clauers ni bolígrafs metàl·lics, ni per personalitzar objectes individualment.
 2. Marcatge làser: s'utilitza per imprimir productes industrials en acer, alumini, plàstic, vidre, ceràmica... Podem imprimir i personalitzar trofeus, medalles, tasses, bolígrafs, clauers, plaques...
 3. Serigrafia tradicional: la millor opció per imprimir grans tirades a molt baix cost. Permet imprimir en pràcticament qualsevol superfície: tela, paper, ceràmica, metall... Màxima qualitat d'impressió: reproducció d'obres d'art, rètols, roba, marquesines publicitàries, adhesius, decoracions d'ampolles, etc. Acabats especials que no es poden aconseguir amb cap altra tècnica: estampació sobre fons foscos, trames i degradats, metàl·lics (paper d'alumini), envellits, reflectants, relleus (alta densitat, estampació de puff...), estampació ante, flocat, purpurina, purpurina, lluentons...
 4. Serigrafia digital: ideal per imprimir molt poques unitats, amb gran qualitat, ràpida i a un preu excel·lent. Pot imprimir CMYK, té tinta blanca per realçar els colors i vernissos per millorar l'acabat final. Podem serigrafiar tirades curtes d'agendes, tasses, bolígrafs, llapis, pendrives, o qualsevol altre objecte promocional: a partir d'una sola unitat, a preus molt raonables i ràpidament. Permet personalitzar cada objecte amb una impressió diferent.
 5. Impressió tèxtil: tot tipus de tècniques de marcatge per tèxtil, segons el tipus de teixit i els colors que volem imprimir. Transfer tèxtil, vàlid per a qualsevol peça o tèxtil, ja sigui cotó, fibres artificials o mescles (acabat siliconat al tacte). Brodat en relleu de fils de diferents colors (més car). Serigrafia tèxtil, una opció ràpida i econòmica per imprimir grans quantitats a baix cost (sempre que el disseny no inclogui degradats). Sublimació tèxtil, transferència artesanal de dissenys impresos amb plotter i planxats a la peça, quan s'exposa a la calor la imatge es transfereix a la peça. Impressió tèxtil digital (serigrafia digital): impressió directa a tot color sobre peces de cotó i polièster, ideal per tirades curtes i personalització, sense límits de color ni degradats, no deixa la sensació de plàstic, molt bona qualitat de color i gran durabilitat.

EXPERTS EN IMPRESSIÓ DE REGALS

T'ajudem a aconseguir els millors resultats d'impressió al menor cost.

A Barcino som experts en la impressió de regals promocionals.

Més de 75 anys com a impremta i més de 20 anys fent impressió digital personalitzada.

Disposem de catàlegs amb centenars de productes promocionals, de la millor qualitat, al preu més baix. Tenim les últimes novetats i les idees més noves. Tenim regals ecològics. Si no trobes el que estàs buscant, fes-nos-ho saber i t'ho trobarem.

Com a experts en impressió t'ajudarem a que els teus regals i articles promocionals siguin perfectes, sense gastar ni un cèntim més del necessari.

Vine a consultar-nos, estem al cor de Bcn (zona de l'Eixample). Tenim oficines i impressió digital a Barcelona, i impressió offset fora de la ciutat, per garantir sempre la impressió de regals promocionals a preus immillorables.

CONTACTA’NS

Truca al 932 322 705
o escriu-nos un email a info@barcinoweb.es
Resposta superràpida!

Abans d'imprimir

Ajustem colors, fonts, sagnats, tipografies... El disseny dels teus originals està llest per imprimir?

Prova d'impressió

Comprova com queden els teus originals impresos. Gratis en projectes de moltes còpies.

Lliurament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït a tot Espanya (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions