Regals promocionals

IMPRESSIÓ DE TASSES

IMPRESSIÓ DE TASSES PERSONALITZADES

Les tasses personalitzades són ideals per a regals personals o publicitaris

A Barcino som experts en impressió sobre gots i tasses. Tenim molts anys d'experiència en la personalització de productes publicitaris i promocionals. Disposem de moltes màquines i materials per personalitzar qualsevol tipus de tassa.

Podem imprimir tota mena de tasses. Les més comunes són les de ceràmica, les quals les distingim segons el material: Gres, pisa o porcellana. Les tasses de ceràmica són les més demanades gràcies a la seva gran facilitat per a ser rentades.

Personalitzem sobre qualsevol tipus de tassa: tasses grans de cafè o cafè amb llet, tasses per al cafè sol o tallat, tasses de llet per esmorzar, etc. Disposem d'un ampli catàleg de tasses a triar, però si voleu, ens porteu la vostra pròpia tassa i us la personalitzem!

TASSES DE QUALITAT

Personalitzem les teves tasses amb els millors materials per a un ús durador

Tasses d’alta qualitat, totalment aptes per al rentaplats. Tot i això, és recomanable rentar a mà per a una millor i més duradora conservació del logo, eslògan o marca (consultar amb el nostre personal).

Són persistents en el temps, reutilitzables i reciclables. És un producte molt recurrent, ja que es fa servir diàriament. Per aquestes raons, són perfectes per promocionar la teva marca: Sens dubte, el millor i més rendible article publicitari!

IMPRESSIÓ DE GOTS I GERRES

També podem imprimir tasses, gots i gerres de vidre (vidre)

Els gots i les gerres que podem trobar al mercat normalment són de vidre. No obstant això, a Barcino anem més enllà. Oferim una gran varietat de models i formats elaborats amb diferents materials, que aparentment són semblants al vidre, però les seves característiques et sorprendran.

A Barcino innovem amb nous dissenys i materials. Oferim: got reutilitzable fabricat en polipropilè (semblant al plàstic), una tassa feta de vidre esmerilat amb efecte gel, un got de viatge de porcellana amb doble cos i amb tapa de silicona, un got de cafè isotèrmic amb cos doble, un got de viatge de vidre de borosilicat amb doble paret i tapa de bambú, gots d'acer inoxidable, entre d'altres.

TÈCNIQUES D'IMPRESSIÓ PERSONALITZADA DE TASSES

Utilitzem una gran varietat de tècniques per ajustar-nos al màxim a la teva demanda

Som especialistes en la personalització de gots i tasses. Per això utilitzem diferents tècniques per aconseguir l'acabat que més vulguis per a la teva tassa.

A Barcino utilitzem les següents:

  • Serigrafia: Impressió del logotip en un fotolit que es passa a una pantalla de filferro amb llum ultraviolada. La pintura s'aplica sobre la tassa amb una escombreta de goma i s'ha de deixar assecar. Imprimeix sobre qualsevol material!
  • Làser: Utilització d'un raig làser de gran precisió, que permet un gravat en baix relleu sobre la tassa. La qualitat d'impressió és màxima!
  • Firing: El logo o dibuix s'imprimeix sobre la tassa mitjançant la tècnica de transfer amb tintes especials fornejades. Després es col·loca la tassa en un forn (cocció) per ser enfornat a baixa temperatura (personalització fins a 10 colors) o a alta temperatura (personalització en blanc i/o en negre).
  • Tampografia: Tècnica ideal per a tasses petites i formes curvilínies, ja que la transferència de tinta es realitza a través d'un tampó de silicona que s'hi adapta.

PERSONALITZA LA TEVA TASSA AL MILLOR PREU

Quant costa imprimir-ne una, 5, 10 o 50 tasses?

El preu de les tasses és realment assequible per al gran ús que se li pot donar. Si necessites imprimir només una o poques tasses, ho podem fer gràcies a la impressió digital. Personalitza una tassa des de només 35 € euros.

Tingues en compte que en el cas que vulguis personalitzar una gran quantitat de tasses, el preu unitari cada cop serà més baix; si imprimeixes moltes unitats, el preu serà increïblement barat!

5 unitats
Disseny personalitzat
Tassa 350 ml color blanc impressió en sublimació 360º fulla color:
Preu: 125
10 unitats
Disseny personalitzat
Tassa 350 ml color blanc impressió en sublimació 360º fulla color:
Preu: 175
50 unitats
Disseny personalitzat
Tassa 350 ml color blanc impressió en sublimació 360º fulla color:
Preu: 450

DEMANA'NS UNA MOSTRA GRATUÏTA

Impressió de gots o tasses al centre de Barcelona

Si vols veure com queden les teves tasses, vine i t'imprimim una de prova totalment gratuïta. Vine a consultar-nos, som al cor de Bcn (zona Eixample).

Disposem d'oficines i impremta digital a Barcelona i impremta òfset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?

Som especialistes en la impressió sobre productes promocionals i publicitaris de qualitat.

Preus econòmics i entrega ràpida!

CONTACTA’NS

Truca al 932 322 705
o escriu-nos un email a info@barcinoweb.es
Resposta superràpida!

Ajustos d'impressió

Ajustos de color, fonts, sang, tipografies… El disseny dels teus originals està llest per a imprimir?

Prova d'impressió

Comprova com queden les teves tasses personalitzades. Gratis en projectes de molta quantitat!

Enviament gratuït

Recollida a Barcelona. Enviament gratuït a tota Espanya (segons quantitat)

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2023 textos i traduccions