Regals promocionals

IMPRESSIÓ DE TASSES

IMPRESSIÓ DE TASSES PERSONALITZADES

Les tasses personalitzades són ideals per a regals individuals o publicitaris

A Barcino som experts en impressió sobre gots i tasses. Tenim molts anys d'experiència en la personalització de productes publicitaris i promocionals. Disposem d'una gran quantitat de màquines i materials per personalitzar qualsevol tipus de tassa.

Podem imprimir tota mena de tasses. Les més comunes són les de ceràmica, les quals es distingeixen segons el material: gres, pisa o porcellana. Les tasses de ceràmica són les més demanades atesa la gran facilitat per rentar-les.

Personalitzem sobre qualsevol tipus de tassa: tasses grans de cafè o cafè amb llet, tasses per al cafè sol o tallat, tasses de llet per esmorzar, etc. Disposem d'un ampli catàleg de tasses per triar, però si vols ens pots portar la teva pròpia tassa i te la personalitzarem!

TASSES DE QUALITAT

Personalitzem les tasses amb els millors materials per a un ús durador

Tasses d'alta qualitat, totalment aptes per al rentaplats. Tot i això, és recomanable rentar-les a mà per a una conservació millor i més duradora del logo, l'eslògan o la marca (consulta amb el nostre personal).

Són perdurables en el temps, reutilitzables i reciclables. És un producte molt recurrent, ja que es fa servir cada dia. Per aquestes raons, són perfectes per promocionar la teva marca: Sens dubte, el millor i més rendible article publicitari!

IMPRESSIÓ DE GOTS I GERRES

També podem imprimir tasses, gots i gerres de vidre

Els gots i les gerres que podem trobar al mercat normalment són de vidre. No obstant això, a Barcino anem més enllà. Oferim una gran varietat de models i formats elaborats amb diferents materials, que aparentment són semblants al vidre, però les característiques dels quals et sorprendran.

A Barcino innovem amb nous dissenys i materials. Oferim un got reutilitzable fabricat en polipropilè (semblant al plàstic), una tassa feta de vidre esmerilat amb efecte gel, un got de viatge de porcellana amb doble cos i amb tapa de silicona, un got de cafè isotèrmic amb cos doble, un got de viatge de vidre de borosilicat amb doble paret i tapa de bambú, gots d'acer inoxidable, entre d'altres.

TÈCNIQUES D'IMPRESSIÓ PERSONALITZADA DE TASSES

Utilitzem una gran varietat de tècniques per ajustar-nos al màxim a la teva demanda

Som especialistes en la personalització de gots i tasses. Per això utilitzem diferents tècniques per aconseguir l'acabat que més vulguis per a la teva tassa.

A Barcino utilitzem les següents:

  • Serigrafia. Impressió del logotip en un fotolit que es passa a una pantalla de filferro amb llum ultraviolada. La pintura s'aplica sobre la tassa amb una escombreta de goma i s'ha de deixar assecar. Imprimeix sobre qualsevol material!
  • Làser. Utilització d'un raig làser de gran precisió, que permet un gravat en baix relleu sobre la tassa. La qualitat d'impressió és màxima!
  • Firing. El logo o dibuix s'imprimeix sobre la tassa mitjançant la tècnica de transfer amb tintes especials fornejades. Després es col·loca la tassa en un forn (cocció) per enfornar-la a baixa temperatura (personalització fins a 10 colors) o a alta temperatura (personalització en blanc i/o negre).
  • Tampografia. Tècnica ideal per a tasses petites i formes curvilínies, ja que la transferència de tinta es realitza a través d'un tampó de silicona que s'hi adapta.

PERSONALITZA LA TASSA AL MILLOR PREU

Quant costa imprimir una, 5, 10 o 50 tasses?

El preu de les tasses és realment assequible per al gran ús que se'ls pot donar. Si necessites imprimir només una o poques tasses, ho podem fer gràcies a la impressió digital. Personalitza una tassa des de només 35 euros.

Tingues en compte que en el cas que vulguis personalitzar una gran quantitat de tasses, el preu unitari cada cop serà més baix; si imprimeixes moltes unitats, el preu serà increïblement barat!

5 unitats
Disseny personalitzat
Tassa de 350 ml de color blanc, impressió en sublimació 360º full color:
Preu: 125
10 unitats
Disseny personalitzat
Tassa de 350 ml de color blanc, impressió en sublimació 360º full color:
Preu: 175
50 unitats
Disseny personalitzat
Tassa de 350 ml de color blanc, impressió en sublimació 360º full color:
Preu: 450

DEMANA'NS UNA MOSTRA GRATUÏTA

Impressió de gots o tasses al centre de Barcelona

Si vols veure com queden les teves tasses, vine i te n'imprimim una de prova totalment gratuïta. Vine a consultar-nos, som al cor de Bcn (zona de l'Eixample).

Disposem d'oficines i impremta digital a Barcelona i impremta offset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?

Som especialistes en impressió sobre productes promocionals i publicitaris de qualitat.

Preus econòmics i entrega ràpida!

CONTACTA AMB NOSALTRES

Truca al 932 322 705
o escriu-nos un correu electrònic a info@barcinoweb.es
Resposta superràpida!

Ajustos d'impressió

Ajustos de color, fonts, sang, tipografies… El disseny dels teus originals està llest per a la impressió?

Prova d'impressió

Comprova com queden les teves tasses personalitzades. Gratis en projectes de molta quantitat!

Enviament gratuït

Recollida a Barcelona. Enviament gratuït a tot Espanya (segons la quantitat).

Estem aquí, molt a prop teu...

IMPREMPTA A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 932 322 705

...sempre amb disposició d'ajudar-te!

CONTACTA AMB NOSALTRES

Víctor Belluda

info@barcinoweb.es

Projecte de transformació digital i incorporació de tecnologies d'Indústria 4.0 a BARCINO SOLUCIONS GRAFIQUES S.L.
Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions