Lones publicitàries d'alta qualitat.


I també samarretes, polos, bosses de cotó...


Descobreix les novetats de la impressió digital tèxtil.

Què necessites imprimir?

IMPRESSIÓ TÈXTIL

LONES I BANDEROLES

Lones viníliques o de PVC per a exposicions, cartells, banderes...

Les lones de PVC són un format publicitari molt atractiu i espectacular.
Aquestes lones són les que pengen amb anuncis dels fanals, les que anuncien exposicions o les que cobreixen edificis amb anuncis publicitaris de grans marques.

El material és lona vinílica/PVC, sòlida o microperforada, de gran resistència i durabilitat, fins i tot en condicions exteriors adverses: sol, pluja, desgast, etc. La impressió digital tèxtil és d'alta qualitat: colors saturats, intensos...

Aquestes lones són ideals per a peces de grans dimensions, ja que, malgrat el límit d'amplària d'impressió, es poden imprimir en "panells" soldant les peces amb una superposició de 2 cm per formar peces gegants. Habitualment, s'acaben amb ullets metàl·lics per poder tibar-les.

SAMARRETES, POLOS, BOSSES...

Impressió digital tèxtil sobre cotó i teixits naturals

La impressió de samarretes varia moltíssim en funció de la tècnica utilitzada. Fins ara, només podies optar per la serigrafia, que resulta econòmica per a grans quantitats, o pels transfers per a poques unitats, que donaven un acabat "rígid" i "plastificat" molt poc agradable, els colors es clivellaven, etc.

Descobreix la nova impressió tèxtil directa sobre cotó. Una impressió que es fa directament sobre la peça amb tintes a base d'aigua, per la qual cosa el tacte és molt agradable. Colors brillants, màxim detall... I la possibilitat d'imprimir des d'una sola samarreta. Un mètode d'impressió tèxtil de qualitat, ràpid i econòmic, que tant serveix per a samarretes o polos com per a bosses de cotó.

ALTRES MATERIALS I FORMATS

Impressió digital tèxtil sobre roba sintètica, seda, llenç...

Impressió de banderes i teles sintètiques d'alta qualitat (fins a 600 dpi). Gran varietat de materials. Amb tota la qualitat i brillantor que ofereixen els colors sublimats. Ideal per a banderes, cortines, publicitat, etc. Es poden reforçar amb ullets, costures o beines de reforç, per obtenir més solidesa.

Impressió sobre llenç (fotoquadres). Ajustem i retoquem la teva fotografia, la imprimim en digital sobre llenç (tela tipus canvas) i després la muntem sobre un bastidor de fusta o alumini perquè sembli un quadre. L'efecte és espectacular!

PREUS D'IMPRESSIÓ TÈXTIL

Quant costa imprimir sobre tela?

La impressió tèxtil no és senzilla, cal controlar molts detalls, com el tipus de suport, la trama o les tintes, per garantir que el resultat final sigui igual o millor que el que s’esperava.

A Barcino t'ajudem a aconseguir resultats espectaculars, al cost més baix possible. Per això ens agrada dedicar temps a cada client, entendre les seves prioritats i donar-li el consell encertat perquè les seves impressions quedin perfectes, sense gastar ni un cèntim de més. I és que de vegades un bon consell pot, no tan sols millorar la qualitat de les impressions, sinó també reduir-ne el preu: suports, mides, acabats...

TRUCA'NS I ET DIREM QUAN I QUANT

Impressió digital tèxtil en lona, cotó i llenç al centre de Barcelona

Vine a consultar-nos, estem al cor de Barcelona (zona Eixample).
Tenim oficines i impremta digital a Barcelona, i impremta òfset als afores de la ciutat, per garantir sempre uns preus imbatibles.

Necessites una impremta de confiança, ràpida i a bon preu?
Som especialistes en impressió tèxtil sobre lona, llenç i cotó.
Preus econòmics i lliurament ràpid!PER QUÈ IMPRIMIR AMB NOSALTRES?

No imprimim a dojo, ens esforcem perquè les teves lones o samarretes quedin espectaculars.

Abans d'imprimir

Ajustem colors, fonts, sagnats, tipografies... Els teus dissenys estan preparats per imprimir?

Prova d'impressió

Comprova com queden les teves lones impreses. Gratis en projectes de moltes unitats.

Enviament gratuït

Recollida a Barcelona. Lliurament gratuït a tot Espanya (segons el volum).

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2023 textos i traduccions