Regals promocionals

IMPRESSIÓ DE BOLÍGRAFS

IMPRESSIÓ PERSONALITZADA DE BOLÍGRAFS

Impressió personalitzada de bolígrafs per a tota mena d'esdeveniments

Els bolígrafs personalitzats són un regal promocional clàssic, que continua funcionant de meravella. El bolígraf promocional és un dels articles publicitaris més sol·licitats. Són ideals per a regalar en esdeveniments corporatius, en fires, congressos i fins i tot poden utilitzar-se com a detall per a clients, tant si són nous com si són recurrents.

Els bolígrafs són regals promocionals amb molts avantatges:

  • Agraden tothom, sempre són útils
  • Tenen un preu molt baix
  • Pesen poc, es transporten molt bé
  • La imatge de marca és discreta
  • Són fàcilment personalitzables

A Barcino som experts en impressió de bolígrafs per a congressos, fires i esdeveniments. Tenim un ampli catàleg que inclou des de bolígrafs molt barats fins a bolígrafs d'alta gamma, i podem personalitzar-los imprimint el logo o eslògan de la teva marca en el lateral o en la funda, en blanc i negre o en color, mitjançant serigrafia o altres tècniques d'impressió. Podem fer impressió personalitzada, és a dir, imprimir cada bolígraf amb el nom propi de la persona que el rebrà. Queda molt elegant i aporta visibilitat a la marca. Els bolígrafs promocionals són una opció ideal de marxandatge.

BOLÍGRAFS DE PLÀSTIC, METALL, BAMBÚ, ETC

Bolígrafs ecològics, elegants, punter làser, punter tàctil…

Barcino ofereix tant bolígrafs senzills de plàstic, com bolígrafs d'alta qualitat en metall, bambú, fusta, suro, alumini, ABS, PP, etc. A Barcino t'oferim una immensa varietat de materials per a personalitzar el teu bolígraf de la manera que més desitgis. Des d'un bolígraf ecològic fabricat amb suro o bambú, fins a un bolígraf elegant fet de metall amb acabats brillants.

Bolígrafs de qualsevol color, i amb una gran varietat de tintes. El més habitual és que el bolígraf tingui negra blava o negra, encara que també oferim tintes vermelles, verdes, habitades… Venem bolígrafs multifuncionals, que inclouen 3, 4, 5 o 6 tintes diferents. A més, oferim bolis amb punter tàctil i fins i tot amb punter làser.

Bolis amb grips antilliscants per a un millor agarri, amb mecanisme de gir, amb tacte de goma… Descobreix moltíssim més en el nostre catàleg!

Impressió a una tinta.
Impressió a tot color.
Impressió en serigrafía.

IMPRESSIÓ DE BOLÍGRAFS: SERIGRAFIA

Serigrafia i impressió làser per personalitzar bolígrafs de tot tipus de material

En general els bolígrafs es personalitzen mitjançant la serigrafia. Si desitja personalitzar en color poques unitats, o fer una personalització "one to one", la tècnica idònia és la serigrafia digital. En canvi, si desitja personalitzar una gran quantitat d'unitats, és millor recórrer a la serigrafia tradicional. És molt econòmic per tirades llargues!

No obstant això,existeixen altres tècniques d'impressió que també són molt eficaces:

Per a la impressió de bolígrafs de metall, suro o fusta utilitzar làser és una excel·lent opció. El làser consisteix en la utilització d'un raig làser de gran precisió que permet un gravat en baix relleu sobre el bolígraf. Una altra bona alternativa és el làser circular, que optimitza la seva precisió en superfícies corbes i ens permet personalitzar els bolígrafs 360º.

Per a bolígrafs de vidre, suro, metall, PP, ABS, silicona, suro o fusta, la tècnica ideal és la serigrafia. A més de la serigrafia tradicional i digital, la serigrafia circular és una altra molt bona opció. La serigrafia circular és perfecta per als bolígrafs, ja que aquesta tècnica està destinada a la impressió 360º.

AVANTATGES DELS BOLÍGRATS PROMOCIONALS

Barats, útils, visibles, personalitzables… Descobreix tots els avantatges dels bolígrafs

Els bolígrafs promocionals són la forma perfecta per augmentar la influència de la teva marca ja que es transporta allà on l'usuari el porti i fa que la teva marca sigui visible i es conegui en molts llocs diferents.

Els bolígrafs promocionals tenen infinitat d'avantatges.

  • Són econòmics: Els bolígrafs són econòmics i la seva personalització també és barata. Això fa que la relació cost-benefici sigui la millor que puguis trobar i aprofitar per promocionar-te.
  • Són útils: Degut a la gran utilitat i poc espai que ocupa un bolígraf, és gairebé segur que la majoria de persones el conservaran i el portaran amb elles a tot arreu.   
  • Són molt visibles: L'ús dels bolígrafs personalitzats fa que aquests arribin a tot arreu i, a més, el seu ús recurrent fa que la teva marca es vegi diàriament. Sens dubte, la impressió de bolígrafs és una de les millors maneres de promocionar la teva marca.  
  • Són personalitzables: Les possibilitats d'impressió sobre bolígrafs són molt àmplies. Tens diferents opcions per promocionar la teva marca, des d'imprimir el teu logotip o eslògan fins a triar un color o estil característic de la teva empresa o sector.

Utilitzar bolígrafs personalitzats com a merchandising és molt rendible. Amb la promoció de bolígrafs augmentes molt la teva visibilitat, atreient així nous clients i millorant la imatge de l'empresa d'una manera econòmica. És una manera senzilla i barata de millorar el branding de la teva empresa!

PERSONALITZA EL TEU BOLÍGRAF AL TEU GUST

Descobreix la nostra col·lecció de bolígrafs personalitzats i sorprèn els teus clients

A Barcino les possibilitats d'impressió, personalització i estampació són infinites. Podem fer impressions en tot el cos del bolígraf, personalitzar el bolígraf amb detalls de tot color, amb tintes de diversos colors, i molt més! Recomanem que consultis el nostre catàleg per a trobar una infinitat de models.

Malgrat que el normal és estampar el logo o eslògan en el cos del bolígraf, ja que és la seva part més visible, també es pot imprimir en el clip que alguns models tenen, o fins es pot personalitzar la seva punta. Fes que el teu disseny sigui el més original possible!

PREU D'IMPRESSIÓ DE BOLÍGRAFS

Quan costa personalitzar 1 bolígraf, 100, 500 o 1000?

A Barcino oferim bolígrafs personalitzats al millor preu. A major quantitat demandada, més barat surt cada bolígraf. Aprofita les nostres ofertes i personalitza el teu bolígraf al preu més baix possible.

100 unitat
0,95€/unitat
Serigrafia
Bolígraf model Barcino
1 tinta
1 posició
Preu: 95
500 unitats
0,45€/unitat
Serigrafia
Bolígraf model Barcino
1 tinta
1 posició
Preu: 225
1000 unitats
0,29€/unitat
Serigrafia
Bolígraf model Barcino
1 tinta
1 posició
Preu: 290

DEMANA'NS MOSTRES GRATUÏTA

Impressió de bolígrafs en el centre de Barcelona

Vine a consultar-nos, estem al cor de BCN (zona Eixample).

Disposem d'oficines i impressió digital a Barcelona, i impressió offset fora de la ciutat, per garantir sempre uns preus immillorables.

Necessites una impressió de confiança, ràpida i a bon preu?

A més de en bolígrafs, som especialistes en impressió de tot tipus de regals promocionals i marxandatge.

Preus econòmics i entrega ràpida!

CONTACTA’NS

Truca al 932 322 705
o escriu-nos un email a info@barcinoweb.es
Resposta superràpida!

Ajustos d'impressió

Ajustos de color, fonts, sang, tipografies… El disseny dels teus originals està llest per a imprimir?

Prova d'impressió

Comprova la qualitat dels nostres bolígrafs, demana'ns una mostra!

Enviament gratuït

Recollida a Barcelona. Enviament gratuït a tota Espanya (segons quantitat)

Som aquí, molt a prop teu ...

A BARCELONA

Mapa de Barcelona

C./ Nàpols 255
08025 Barcelona
Tel. 93 232 27 05

... sempre disposats a ajudar-te!

CONTACTA'NS

Jordi Planes

Director de projectes

We Speak English! Read here all about our printing services in Barcelona and Madrid (Spain)

Avís legal |Política de Privacitat i Cookies |©2024 textos i traduccions